• banner1.jpg

 

Uitzending Omroep Gelderland 

 

Tijdens de finalewedstrijden in het KNHS centrum in Ermelo, op 13 en 14 december 2014, is een tv-ploeg van Omroep Gelderland present geweest om een impressie te maken voor het nieuwsbulletin van zondagavond. Bekijk hier de film:

  

                             

(met dank aan Omroep Gelderland)

 

 

Demonstratie Indoor Groningen

 

 

Op 30 december werd door de teams van Delfzijl en Vries een spetterende demonstratie verzorgd tijdens het Internationale Concours Hippique in de Eurohallen in Zuidbroek. Onder leiding van Hilke Haringa, coach van het team Biessum uit Delfzijl, lieten de spelers tijdens een korte, flitsende wedstrijd de basis van het spel zien. Hilke legde tijdens het spel de basisregels uit en gaf het publiek tekst en uitleg over hetgeen zij zagen.

 

 

 

 

 

Video Clinic Eemruiters & Uitreiking horseball-bal

 

 

Tijdens het Horse-event in Deurne op 12 & 13 september werd er door Horseball Vereniging Nederland een prijsvraag uitgeschreven. De winnaar kreeg een horseball-clinic in het vooruitzicht en hem of haar zou een echte horseball-bal worden uitgereikt. UIt de vele inzendingen werd uiteindelijk gekozen voor de slagzin van Kimberley Truin.

 

 

 

 

Beelden van het NK Horseball op 16 en 17 november 2013

 

 

 

Op 16 en 17 november 2013 vond in Belfeld (L) de finale van de Nationale Kampionschap Horseball plaats. Onderstaand een impressie.

 

 

 

 

(@ Kor Datema)

 

 

 

(@ Emmy Kleuskens )