• banner1.jpg

 

Demonstraties

 

 

Net als voorgaande jaren kunnen wij ook dit jaar weer instructies en clinics verzorgen. Wij komen op lokatie met onze complete uitrusting.  Wij nemen zelf alle benodigde materialen mee, u hoeft alleen voor een wedstrijdveld van minimaal 20 x 40 meter te zorgen.

 

Vorig jaar hebben wij bij verschillende maneges korte instructies gegeven tijdens ponykampweken. Dit initiatief is erg positief ontvangen. Reden voor ons om deze vorm van kennismaking met horseball ook beschikbaar te stellen tijdens andere (vakantie)activiteiten. Twee ervaren horseballspelers leggen in het kort de spelregels uit en gaan met de ruiters aan de slag. Zo leren ze spelenderwijs de bal op te rapen, over te gooien en te scoren.

 

Daarnaast zullen we dit jaar ook weer op diverse plaatsen actief zijn met het verzorgen van een clinic. Tijdens een clinic kunnen uw eigen ruiters, met ondersteuning van een ervaren trainer/coach, meemaken wat het is om horseball te spelen. U krijgt uitleg over de spelregels, over strategieën en over de techniek van het spel. We leren de ruiters de kunstjes van het oprapen van de bal, het overgooien en vangen en het scoren op doel. En bovenal geven we ze de basis mee om veilig horseball te spelen, met de juiste materialen. Tijdens de clinic nemen we een standaard set met materialen mee, deze zijn ook eventueel te koop.`Met deze set kunt u op uw eigen manege/vereniging direct én veilig starten met een eigen horseballteam.

 

Voor meer informatie kunt u per mail contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

demoteam in actie tijdens Horse-Event in Deurne 2013